Degeaardeweg.nl

Mannen Bij Het Vuur

Elke maand, op de dag van de volle maan (tenzij anders vermeld), komen mannen bij elkaar om bij elkaar te zijn en elkaar te vinden in een goed gesprek, een lied of meditatie. Aan de hand van een thema delen we wat ons bezighoudt. Het thema wordt elke keer ondersteund door een verhaal waaraan je jezelf kunt spiegelen. We ontsteken het vuur rond 20:30 uur.

Ieder spreekt voor zichzelf en laat de ander zijn verhaal doen zonder te discuteren of te onderbreken. We gebruiken hierbij de "Praatstok" Zij is de handleiding voor het delen van jouw verhaal, de moeder/bewaker van het woord. Nadat de spreker zijn verhaal heeft gedaan, kan een volgende de Praatstok gebruiken om zijn verhaal te doen of eventueel te te reageren op de vorige spreker. Dit reageren gebeurd na de vraag of dat gewenst is door de vorige spreker. 

Soms gaan we bij het vuur vandaan. Naar een plek in de natuur, een stilte-wandeling maken of een andere meditatieve oefening te doen. Kleed je naar de omstandigheden. Het zou spijtig zijn als je verkleumd of doorweekt terugkeert.

 

Evenementen van "Mannen Bij Het Vuur" zijn te vinden op Facebook via onderstaande link, Facebook pagina Mannen Bij Het Vuur.

Of stel je vraag via het formulier op de contactpagina.

Mannen Bij Het Vuur is een initiatief van Compadres: Mannen In Verbinding.

www.compadres.nl

"Met een Schone Lei Beginnen, Verder in de Liefde"

Een krachtige workshop waarbinnen je oude patronen, geloftes, contracten, afspraken en beloftes gaat loslaten door middel van een geleide meditatie. Door vorige levens heen, dit leven en misschien beinvloed het zelfs wel toekomstige levens.