Home » Natuurlijk, Hout!

Natuurlijk, Hout!

Krachtstok

Krachtvoorwerpen

 

De bomen, die zich voeden met stoffen uit de aarde opgelost in regenwater, geven ons van nature beschutting, voedsel, gebruikshout en "als vanzelfsprekend" zuurstof. De bomen, zo al prachtig om naar te kijken en bij te Zijn geven ons zoveel. Het hout, gevonden in het bos of soms nog "in de lucht" met de stam verbonden, daar kun je mooie dingen van maken.

De vorm van het hout, de vertakking die het bezit, geeft al aan wat het worden wil. Ik rasp ,en vijl en schuur het in de vorm die het hebben "wil". Daarna rond ik het af en conserveer het met een olie. Zo ontstaat er een voorwerp om aan te voelen, te ruiken; om naar te kijken en iets mee te doen als het daartoe uitnodigt. Kun jij er de Magie in zien en het er misschien uithalen met wat jij in je hebt?

 

Wil jij zo'n voorwerp, door mij gemaakt, in je bezit hebben. Laat het mij dan weten via de contactpagina.

Talking Stick

Deze eiken Takkestok draagt in zich: De verbinding van alle soorten levende wezens van onze moeder de Aarde en de verbinding die deze dieren/organismen hebben met onze prachtige planeet. . De Mens, Vogels, Reptielen Vissen, Zoogdieren, de Bloemen, de Planten en ook natuurlijk de Bomen, noem maar op. Alles staat in verbinding met elkaar. De aarde en alles wat er op leeft behoort tot één systeem. Alles hangt af van alles. Jij en ik zijn verbonden met elkaar. Wat jij neerzet in deze wereld beïnvloed mij, wat ik neerzet in deze wereld beïnvloed jouw wereld en daarmee jou. Ik leer nu daarmee rekening te houden in mijn leven. Ik leer nu uit te kijken met wat ik zeg, doe en laat.

Walk your Talk & Talk your Walk.

AHOO!