Degeaardeweg.nl

Ceremonie & Rituelen

Elke ceremonie die word gehouden is een unieke gebeurtenis. Toegespitst op jou, het moment en deze tijd. 

 

Soulretrieval (het terughalen van delen van de ziel) kan je helpen om weer op een andere manier naar je leven te kijken. Het ritueel of de ceremonie wordt met en op jouw persoonlijk samengesteld. Ter plaatse wordt bekeken wat er voor jou nodig is om te herstellen.

Na een traumatische gebeurtenis of periode van "van je pad af zijn" kan het gebeuren dat een deel of delen van de ziel het voor gezien houden en zich afscheiden van jouw ziel. Dat gebeurt bijvoorbeeld doordat een deel zich verveeld of het niet eens is met wat je van je leven maakt. Dit afgescheiden zijn is door een ritueel of ceremonie mogelijk te herstellen.

De Geaarde Weg kan je dit bieden.  De spirits (voorouders) worden opgeroepen, de trommel wordt bespeeld, mijn stem komt te hulp, de geesten van de windrichtingen worden om hulp gevraagd, dat wat geofferd mag worden gaat op in het vuur, dat wat zich aandient  wordt geheeld. 

 

Loslaten is een onderdeel van vele ceremonies en rituelen, maar ook het teruggeven van andermans en /of en terugpakken van jouw verantwoordelijkheden maakt vaak onderdeel uit van belangrijke omwentelingen in je leven. 

 

De prijs van een Ritueel of Ceremonie varieert van € 50,00 tot € 150,00 afh. van de lengte en de materialen die verbruikt worden.