Reacties:

Vrouw (56)

Dank je voor het behandelen van mijn zenuwen tijdens de beenamputatie van mijn broer ongeveer een jaar geleden?.ik was beter in staat om het te accepteren. Hij is in juli toch nog onverwacht overleden, wat hem weer allerlei complicaties heeft bespaard.

Man (46)

Jur, jouw aardende behandeling is een zegen om te ontvangen! Dank je wel!

Man (46)

Grote lieve mooie vriend!
Dank voor je boom van waarheid en wijsheid.
Daar groeien heerlijke vruchten aan. 
Je bent een mooi mens!
Superhugg.

Vrouw (44)

De helende kracht van de universele energie, zo noemt Jurjen het. Heling op afstand. Ik heb Jurjen vorig jaar op het Green Spirit festival leren kennen. We hebben af en toe contact gehouden. Op een gegeven moment voelde ik me erg depressief afgelopen winter. Dit is een jaarlijks terugkerende depressie helaas.

Jurjen zocht wat vaker contact. Ik vond het moeilijk met mezelf. Moest ik me tegen deze depressie verzetten of moest ik het accepteren. Via korte gesprekjes via de chat voelde ik me erg gesteund door Jurjen. Hij bood me aan om me eens mee te nemen in gedachten in een heling op afstand op de zondagavond. Ik heb daarin toegestemd. In het leven van alle dag, kids, werk, etc. was ik dat echter weer vergeten.

Op maandag ging de wekker om 7 uur. Ik spring uit bed en ik betrap mezelf op zingen in de douche. Pardon? Wat is dit nu? Ik voel me zo maar goed. Licht. Vrolijk. Nou ja, hoe kan dát nu zo ineens? Ik heb me nog een paar dagen elke ochtend verontrust afgevraagd of de depressie niet weer terug zou komen. Normaal gesproken hield het veel langer aan en verdween het niet zo abrupt maar ik ben me goed blijven voelen. Pas na twee dagen herinnerde ik me de heling die ik zou krijgen op afstand.

Ook daarna hebben mijn gesprekken met Jurjen over een relatie crisis me enorm geholpen waarin de boventoon toch wel was dat ik altijd voor mezelf mocht kiezen. Moeilijk vond ik dat. Uiteindelijk heeft het ertoe geleid dat ik weer stevig in mijn relatie zit met de heerlijke en mooie man waarmee ik al bijna zeven jaar een relatie mee had. Jurjen luistert om je te horen. Niet om te oordelen. Dat maakt het dat ík me erg vrij voelde om met hem te praten.

Heb jij ervaring met mii als Energetisch Genezer? Laat het anderen lezen en stuur mij de tekst via de contactpagina Klik Hier