Home » Ademmeditatie

De Quantum Light Breath is een zeer gefocust ademmeditatieproces dat de persoonlijke transformatie van de gebruiker enorm versnelt door de bewuste geest te omzeilen en oude programma's direct uit het onderbewustzijn vrij te geven. Het elimineert in feite de behoefte aan analyse, pijnlijke emotionele ervaringen, jarenlange therapie of groeigroepen en onvruchtbare meditaties.

Het brengt de gebruiker meestal in een uitgebreide bewustzijnsstaat. Universele liefde wordt ervaren als een realiteit en niet als een onbereikbaar concept. Er is een diepe verbinding met de Universele Intelligentie.

 

Vanaf onze geboorte zijn er gebeurtenissen in ons leven die onze adem veranderen. Trauma, ofwel heel heftige schrik, doet onze adem stokken.
Dit kan onomkeerbaar lijken, maar dat is niet zo. Door te focussen op onze adem tijdens een Quantum Light Breath Sessie kan er van alles voorbij komen. Vanuit het verleden zomaar weer op je hersenscherm geprojecteerd.
Maar je ademt door en je weet, dit is niet van nu, dit is oud. Doorademend verwerk je oud zeer van een ver verleden, of wat dichterbij. Je maakt ruimte voor het nu, voor dat wat er ís. Nú. En het leuke is; Alles mag er zijn! Vreugde, boosheid, dans, stilte.......álles.

Adem je mee?

Quantum Light Breath

Iedere dinsdag van 20:00 uur tot 21:45
uur

Bijdrage 8 euro

EdanZ in Studio 10

van Oldebarneveltlaan 6

9716 EJ Groningen

 

Jurjen Schuur vertaalde zijn ervaringen met de
Quantum Light Breath als volgt:
 
Ik prijs mij gelukkig,
Ik zie mijn zegeningen, (maar tel ze niet)
Ik voel mijn tranen en ik adem door!
 
Mijn mond vertrekt naar Zuidelijke Oorden. 🙁
De pijn verlaat mijn Prachtig Lichaam!
Na elke zucht, komt er meer lucht, O2
mijn Prachtig Lijf weer in.
 
Als Scherpe Schitterende Diamanten snijden de Moleculen
de pijn van het verharde weefsel los
Er rollen tranen van Nature,
er is licht, er is ruimte, er is hoop
 
Ademsessie: Quantum Light Breath.