Home » Wandelend Coachen

Wandelend Coachen

Het Wandelend Coachen is een andere tak aan dezelfde boom. Ik neem je mee naar een voor jou misschien onbekend terrein. We lopen samen een eindje op al pratende of juist in stilte. Het hangt er vanaf wat de situatie vraagt. Intuitief stel ik je de vragen die er toe doen. 

Lopen in de natuur brengt je in een andere gemoedstoestand. Je kunt je makkelijker openen voor je omgeving en daardoor ook voor wat er in je is. Ook kun je in de natuur makkelijker aarden en daardoor voelen wat er voor jou werkelijk toe doet. 

In een serie van minimaal vijf wandelingen komen we tot jouw kern, heb jij beslissingen genomen die je na kunt komen. En kun je verder op jouw pad....

Op Weg Naar Jouw Bestemming

Eénmaal op pad, is er geen weg terug. De eerste stap is gezet, je zet je beste beentje voor. Met je verkeerde been uit bed stappen of op het verkeerde been gezet worden. Ik schud ze zo uit mijn mouw, deze gezegdes. De hoeveelheid ervan zegt ook wel iets over het belang van je benen, vind ik.

De basis van je lichaam, je benen, geven richting aan je leven. Wat kunnen jouw benen aan? Je voeten, weerspiegelen de gezondheid van je hele lijf. Eelt, zachte plekken en verharde pezen of spieren laten zien waar de knelpunten in je lijf zitten. Voel zelf maar eens waar en welke verschillen je voelt.

 

Of kom eens een heerlijke voetmassage ervaren in mijn praktijk in Groningen. Met zachte druk laat je los wat vast zit.  €22,50